Teksten. Vanaf 5 cent per woord.


Waarom kiezen voor Teksten.com?

Wij zijn een tekstbureau met ervaring. Al onze tekstschrijvers genoten een journalistieke opleiding. Sommigen werkten voor nationale media (krant, tv).
We werken snel. Kleine opdrachten (tot 5000 woorden) worden gewoonlijk binnen de week uitgevoerd. Grote of complexe opdrachten kunnen wat langer duren, maar deadlines worden in samenspraak met jou, de klant, opgesteld en door onze tekstschrijvers gerespecteerd.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Krijg jij ook de kriebels van een tekst vol dt-fouten? Wij alleszins wel.
Toch zal je een afweging moeten maken: prijs versus kwaliteit.

Sommige teksten moeten vlot en foutloos zijn. En dat kunnen we!
Schrijven. Nalezen. Herschrijven. Maar dat kost tijd, en dus ook geld.

Ervaring leert: niet alle teksten zijn even belangrijk. Soms is een tekst gewoon ‘vulling’ met keywords erin. Geschreven voor Google. Niet voor mensen.
Wie maalt er dan om een kromme zin die heel misschien blijft staan?
Als het maar goedkoop is.

Welk soort tekst heb jij nodig? Wij doen het. Voor de juiste prijs.
 

Onze aanpak

We bieden onze klanten 3 opties:

  • bla-bla teksten voor 5 cent per woord
  • gewone teksten voor 10 cent per woord
  • super teksten voor 25 cent per woord

Wat is het verschil?

1) SUPER teksten zijn publicatie in een krant of magazine waard. Dit is niet zomaar een tekst. We doen research vooraf, eindredactie achteraf, en tussendoor zweten we heel wat af! Super teksten plaats je op je ‘money site’, waar veel bezoekers komen die de teksten ook lezen. Het moet perfect zijn.

2) GEWONE teksten, dat betekent bij ons gewoon GOEDE teksten: vlot geschreven, zonder fouten, maar zonder de liefde en het denkwerk die wel in de SUPER teksten kruipen. Je wil nu eenmaal een SEO geoptimaliseerde tekst die ook nog vlot leesbaar blijft, zonder teveel te betalen. Dan moeten we compromissen maken. Deze teksten zijn de gulden middenweg voor elke site.

3) BLA-BLA teksten: het moet vooruit gaan, om de prijs te drukken. Niet dat het zo verschrikkelijk slecht gesteld is, maar er blijft al wel eens een typfoutje staan. Is dat erg? Deze teksten gebruik je toch voornamelijk als vulling, zodat jij in Google kan scoren op de belangrijkste keywords uit de tekst.
Bijzonder geschikt voor MFA (Made For Adsense) en artikel-sites!

 

Geef ons een opdracht!